30. sept 2007

06

4/8/2007 Pärnu, Eesti


See on foto suurte tüdrukute põnevast riiulist, kus oli palju värvilisi raamatuid ja mänguasju. Charizma ja Some Sharksi posterid ka, koos originaalautogrammidega. Täiesti suurepärane.

Samas on see foto üks katsetustest uue polaroid-kaameraga. Mul jäi näpp ava ette, kust foto välja tuleb, sellest see säbruline keemia jaotus. Ning näppisin mingit nuppu ja siis tuli välk, aga välk ja klaas teadagi ei sobi. No mis teha - polaroidi fotod on kordumatud. Vigadest õpitakse.

23. sept 2007

05

3/8/2007 Pärnu, Eesti


See tuba on mulle alati tädi korteris meeldinud, sest see oli suurte tüdrukute tuba ja sinna ei tohtinud lihtsalt minna. Neil oli palju raamatuid ja ilusad mänguasjad klaasi taga, lisaks põnevust peitvad sahtlid ja Norge plakat seinal. See on Ragne, ühe selle suure tüdruku tütar koos oma kaisujänkuga enne uinumist. Kunagi olin ma täpselt samasugune...aga siis meeldis mulle Madonna.


16. sept 2007

04

3/8/2007 Pärnu, Eesti


See on minu kõige vanem tädi. Pärnu-tädi. Minu rannasuvede põhjus. Unustamatud hetked on temasse põimitud. Ma ise ka ei suuda ette kujutada, kui tänulik ma talle kõige eest olen. Loodan, et ta aimab sellest pisukestki. On kohad, kus aeg natuke seisab, nagu selles korteris ja filmis "Sügisball" Lasnamäel. Elu ja selle erinevad küljed.

9. sept 2007

03

3/8/2007 Viljandi, Eesti


Anttila ei olnudki nii äge kui ma arvasin. Meenutas küll 90'te keskpaiga Soome kaupluseid, aga hinnad olid suhteliselt soolased. Meeldis metsik adidase ja Puma toodete valik. Katsil juba oleks seal mida vaadata :) Aga ost sai tehtud ja pakitud suurde puna-valgesse Anttila kilekotti. Lahkudes tervitas põnev tekst seinal, mis kahjuks ei saanud kadreeritud nii nagu vaja, uus kaamera - algusasi noh.